Nybyggeri i Varde og omegn

Leder du efter nogen der kan udføre murerarbejde til dit nybyggeri? Så er vi her for dig!

Ring i dag 30 27 68 07

Nybyggeri til tiden

Dine drømme, dit hus

Vi kan bygge Deres hus præcis som De ønsker. Vi omsætter dine ideer og intet er umuligt. Når de endelige tegninger er klar og materialevalg er på plads, kan De blot se til, at Deres drømmehus bliver opført. De vil løbende blive informeret om projektets gang, hvad enten det er via personligt fremmøde, telefon eller pr mail – helt efter Deres ønske.

Hvis det kun er en del af opgaven, De ønsker, vi skal udføre er dette også muligt. Hvis De f.eks. selv ønsker at tapetsere og male, så overlader vi blot dette til dem. Alt kan arrangeres som De vil have det.

 

Opstart

Denne fase som er den grundlæggende, er også hvor vi adskiller os mest fra de andre virksomheder på markedet.

Vi begynder med et blank stykke papir, hvor Jeres ideer og tanker bliver nedfældet. Alle disse tanker og ideer samler vi nogle forsigtige skitser af, hvordan det kan komme til at se ud. Langsomt bevæger man sig længere og længere mod det endelige resultat, som er en definition på de ydre mål og form.

Når dette er på plads fortsætter man med den indvendige indretning, værelseopdeling osv.

Undervejs aftales det også, hvilke materialer der grundlæggende skal anvendes.

Denne rådgivning foretages uden beregning. Det koster dig ikke noget, og du vil få et foreløbigt tilbud på opførelsen af bygningen.
Kontrakt, rentegning & materialevalg.

 

Kontrakt

Når de foreløbige skitser er blevet godkendt, og beslutningen om at vi skal opføre huset er truffet, skrives foreløbig kontrakt på dette. Herefter bliver alle detaljer omkring huset aftalt endeligt og indvendige materialer, køkken, bad osv. skal også aftales. Vi får rentegnet bygningstegningerne, således at det er nemt at se, hvordan det endelig resultat bliver.

Med alle detaljer er på plads og al usikkerhed er elimineret, udfærdiges den endelige byggekontrakt. I denne vil alt fremgå, både om selve huset, men ligeledes alle de forhold der knytter sig til byggeriet; tidsplan, betalinger, forventet indflytning, rettelser osv.

Når den endelige aftale er underskrevet og godkendt af begge parter kan byggeriet gå i gang.

Byggeriet påbegyndes

Vi påbegynder byggeriet på den anviste grund. Under hele byggeprocessen vil der ca. hver måned blive afholdt byggemøde, hvor De vil bliver informeret om status, eventuelle problemer / løsninger og andet der kunne have Deres interesse.

Under byggeriet vil det også være muligt at komme med ændringer der vil foretages u/b, medmindre det har store økonomiske eller tidsmæssige konsekvenser. De vil selvfølgelig til enhver tid være velkommen på byggepladsen.

 

Byggeriet afsluttes.

Når huset står færdigt, skal det godkendes af Dem. Hvis der er eventuelle rettelser og ting der skal ændres på, gøres dette uden beregning inden for et vist økonomisk / tidsmæssigt spillerum. Vi ønsker ikke at aflevere noget som ikke er 100% i orden, for det er vores ansvar.

Enten er det i orden, ellers så er det ikke i orden og skal laves om.

Når huset er endeligt godkendt af Dem, og den sidste rate af betalingen er indgået hos os, vil De få overrakt nøglerne, og kan herefter flytte ind i Deres nye hjem.

Kontakt

Adresse

Murermester Henrik Sørensen

Søndervang 22,
6840 Oksbøl

Murermester Henrik Sørensen ©